clear clear clear clear clear
 
uk NL
 
 

   B&B Bruges | Russell House Bed and Breakfast Bruges Brugge

 
clear clear clear
 
 
clear clear clear
clear
clear clear clear
 
 

 

Russell House Bed & Breakfast is gelegen in de historisch Brugse binnenstad. Russell House werd gebouwd in de 16de eeuw maar biedt tegenwoordig de luxe aan van de 21st eeuw zodat gasten kunnen genieten van de schoonheid en charme van een beschermd monument gecombineerd met moderne faciliteiten.

 

Onze B&B is slechts vijf minuten wandelen van de middeleewse markt en 3 minuten wandelen van de prachtige windmolens die rond de ring lopen. Er is een overvloed aan fantastische restaurants om gasten te doen watertanden.

 

Na een vermoeiende verkenning van de stad of een lange dag


Russell House, Ganzenstraat 32, 8000 Brugge

Russell House Bed & Breakfast, Bruges

winkelen is er de mogelijkheid om te genieten van een verrukkelijke koffie en tot rust te komen op uw kamer. In de nabije omgeving heeft u ook de keuze tussen Michelin restaurants, klasssieke Belgische keuken en uiteraard vele gezellige caf├ęs waar men kan smullen van de talrijke biertjes.

 

Onze slaapkamers en ontbijtkamer zijn gelegen op dezelfde verdieping. Hierdoor wordt u meer privacy aangeboden en hoeft u niet opgekleed naar beneden te komen voor uw ontbijt.

 

Elke kamer beschikt over een en-suite badkamer, draadloos internet en een flat-screen televisie.

 
     
 
nb: De originele trap die leidt naar de bed & breakfast is redelijk stijl en niet geschikt voor mensen met een fysieke handicap.